Hyvinvointi- ja terveysdatan informaatioportaali avattu katseltavaksi

Sitran ISAACUS-hankekokonaisuuteen kuuluvassa Kansallinen lupa-, informaatio- ja tukipalvelu -hankkeessa kehitettävän informaatioportaalin kehitysversio on avattu katseltavaksi. Portaalia kehitettiin 31.12.2017 saakka Kansallisarkistossa.

Portaalin toteutus on kesken ja sen kehittämisen tueksi kaivataan palautetta. Voit kommentoida portaalin sisältöä, käytettävyyttä ja toimivuutta, puutteita ja ongelmia tai esittää kehitysideoita ja muita mieleen tulevia asioita. Palautetta tullaan seuraamaan jatkuvasti ja se otetaan huomioon toteutuksen edetessä.

Palautetta voi antaa joko osallistumalla sivustolla olevaan palautekeskusteluun tai lähettämällä vain portaalin kehittäjille näkyvää yksityistä palautetta sivuston alalaidassa olevasta painikkeesta. Kaikki kommentit ovat tervetulleita!